Månadens medlemsbok

Varje månad har våra kundklubbsmedlemmar möjlighet att köpa utvalda böcker till superpris.

I oktober låter vi alla medlemmar ta del av tre fantastiska erbjudanden.

Ljuset från Jodhpur

Göran Borg har inte varit i Indien på nästan tio år. Och han har inga planer på att återvända heller. Det stilla livet i Malmö känns nog för en man i mogen ålder. När vännen Yogi hör av sig låter han sig ändå övertalas att resa till Indien. Yogi ska hämta ett brev som hans far har lämnat efter sig hos en advokat och som får öppnas först nu, tjugo år efter pappans död. För att bringa tur vill han ha sällskap av Göran.


I den fristående fortsättningen Ljuset från Jodhpur återvänder Mikael Bergstrand till sitt populära radarpar Göran och Yogi. Det är en berättelse om att det aldrig är för sent att hitta rätt, skriven med den humor, värme och kärlek till det myllrande Indien som gjort de tidigare titlarna Delhis vackraste händer, Dimma över Darjeeling och Gurun i Pomonadalen så älskade.



Medlemspris: 250 kr
(ordinariepris 310 kr)


 

Del 1-3 om Göran och Yogi

Har du missat de tidigare böckerna om Göran och Yogi? Passa på att köpa alla tre i pocket till paketpris.

Medlemspris: 200 kr
(ordinariepris: 260 kr)

Halloween

Det är halloweenkväll. Jack och kompisarna Tamas och Elsa har spökat ut sig och ska gå ”bus eller godis” i kvarteret. Men Jack tycker det känns mesigt. De andra ser inte läskiga ut och alla fattar ju vilka de är.


När de efter ett tag träffar på liemannen, mördarclownen, djävulen och ett skelett vill Jack hellre ta sällskap med dem, trots att det känns lite otäckt. Kompisarna springer hem, men han vill minsann visa att han vågar. Och det får han ångra …


Halloween av Petrus Dahlin kommer bli en favorit bland nybörjarläsare som älskar skräck!



Medlemspris: 90 kr
(ordinariepris: 130 kr)