Månadens medlemsbok

Varje månad har våra kundklubbsmedlemmar möjlighet att köpa utvalda böcker till superpris.

I september låter vi alla medlemmar ta del av två fantastiska erbjudanden.

Munkavle

I femton år bar Sofie på en hemlighet som skulle vara lättare att ta med sig i graven. Då behövde ingen någonsin få veta. Men till slut valde hon att berätta. För sin egen överlevnad, men också för andras skull.

Munkavle är ett gripande vittnesmål om konsekvenserna av sexuella övergrepp mot barn. Om självtvivel som förvandlas till mod. Men framför allt är det en berättelse som skänker styrka och hopp till andra drabbade. Lägg skammen där den hör hemma: hos förövaren. Aldrig hos offret.

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 och har utsetts till Årets deckarförfattare två år i rad. Den samhällsaktuella serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Munkavle är boken bakom Sarenbrants hyllade sommarprat som har över 1,7 miljoner lyssningar.


Medlemspris: 220 kr

(ordinariepris: 289 kr)

 

Gretas resa

Det startar med en ensam skolstrejk i augusti 2018 och blir till en rörelse som spänner över hela världen.
Gretas resa ger en bild av hur det gick till när en tystlåten 15-åring gick till att bli en av världens främsta politiska opinionsbildare. En person synonym med kampen för att få makthavarna att behandla klimatkrisen som just en kris. En världskändis. Hur kunde det bli så? Vad hände från denna augustidag fram till nu?

Journalisten Alexandra Urisman Otto och fotografen Roger Turesson ­fick en exklusiv möjlighet att vara i Gretas närhet längs vägen.Medlemspris: 220 kr

(ordinariepris: 299 kr)