Månadens medlemsbok

Varje månad har våra kundklubbsmedlemmar möjlighet att köpa utvalda böcker till superpris.

I februari låter vi alla medlemmar ta del av två fantastiska erbjudanden.

Den vita lögnen

Katarina von Bredow är tillbaka! Ingen kan som hon skriva om ungas känslor. I Den vita lögnen möter vi Hedvig, 11 år.
Hedvig har flyttat till stan och börjat i en ny skola.Tur att hon har sin bästis Ika att prata med om kvällarna. Fast coola Molly i den nya klassen har fått för sig att Ika är Hedvigs pojkvän. Det var inte ens meningen, ett litet missförstånd bara. Men sen växer missförståndet så mycket att det plötsligt inte går att berätta sanningen längre. Och just då kommer Ika på besök. Ska Hedvig förlora både sin bästis och sina nya kompisar nu?


Den vita lögnenär första delen i en serie om Hedvig. Här får vi kompistrassel, identitetsfrågor, sociala medier och dilemman för 9-12-åringar.


Medlemspris: 150 kr/st.
(ordinariepris: 199 kr/st.)

 

Floden sjunger ditt namn

Året är 1834 och den brittiska kungen beslutar att slaveriet ska upphöra i Karibien. Beskedet tas emot med glädje bland slavarna på plantagen Providence men lyckan blir kortvarig då husbonden i nästa andetag förkunnar att de först måste arbeta som hans lärlingar i sex år.

Men slaven Rachel vill inte vänta. Hon är fast besluten att ta reda på vad som hänt de fem barn som tagits ifrån henne och sålts vidare till andra plantager. Så hon flyr.


Med rädslan som ständig följeslagare börjar Rachel sin långa resa. Hon måste få veta vad som hänt barnen, först då kan hon känna sig fri.


Floden sjunger ditt namnav Eleanor Shearerär en gripande skildring av en mors förtvivlan och de obegripliga påfrestningar hon ställs inför i sitt sökande efter barnen - och hennes obändiga vilja, mod och starka tro på livet.

Medlemspris: 250 kr/st.
(ordinariepris: 330 kr/st.)