Månadens medlemsbok

Varje månad har våra kundklubbsmedlemmar möjlighet att köpa utvalda böcker till superpris.

I april kör vi påsklovsspecial och låter alla medlemmar ta del av tre fantastiska barnerbjudanden.

I den gulliga Bruno åker buss ska Bruno och pappa åka buss hem till farmor och farfar. Bruno älskar att trycka på knappen så att det säger pling. Får han trycka nu? Nej, inte än, säger pappa. Men nu då? Snart! Hög igenkänningsfaktor och vardagsspänning för de allra minsta.

 

Medlemspris 60 kr

ord.pris 90 kr

 

 

För de lite äldre tipsar vi Familjen Knyckertz och gulddiamanten. Här möter vi drastisk humor och färgstarka bilder som skapar den perfekta bryggan mellan bilderbok och kapitelbok. Familjen Knyckertz är inte som andra familjer. De gillar att stjäla. Det blir problem när ett av barnen råkar försäga sig inför grannen; Paul Isman. Förbered er på skratt!

 

Medlemspris 130 kr

ord.pris 180 kr

 

För de ännu lite äldre, de som gärna slukar en kapitelbok med hull och hår, har vi en riktig spännande bok till medlemspris. Stormhästen av Nick Garlick handlar om Flip som tvingas flytta från Amsterdam ut till sin farbror på en liten ö mitt i havet. Flip känner sig oerhört ensam tills den dagen han lyckas rädda en häst ur vågorna. Det är en spännande, och stundtals gripande, berättelse om vänskapen mellan en pojke och hans häst och deras försök att skapa ett nytt liv tillsammans.

 

Medlemspris 130 kr

ord.pris 179 kr