Månadens medlemsbok

Varje månad har våra kundklubbsmedlemmar möjlighet att köpa utvalda böcker till superpris.

I november låter vi alla medlemmar ta del av två fantastiska erbjudanden.

Kallbrand

Äntligen är Cilla och Rolf Börjlind tillbaka med en ny kriminalroman med Olivia Rönning och Tom Stilton i huvudrollerna!

I ett villaområde utanför Stockholm sprängs en familj ihjäl i sin bil. Olivia Rönning på Rikskrim får uppdraget att utreda fallet. Utredningen drar ner henne i en värld av sexuella övergrepp och ett nät av män som gör vad som helst för att behålla sin makt.

 

På andra sidan jorden tar sig fd polisen Tom Stilton fram i en kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt.

 

I Cilla och Rolf Börjlinds femte roman utgörs den röda tråden av ondskan som ruttenheten framkallar vid övergrepp, terrordåd, #metoo och pedofili.

 

Medlemspris 230 kr

ord.pris 299 kr

 

Mini pixi adventskalender

Mini Pixi adventskalendern är en unik gran att enkelt bygga ihop tillsammans. Dekorera granen med de klistermärken som medföljer. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vinterstämning, vardagsberättelser, julsänger och mycket mer. Häng sedan dag för dag upp de små böckerna i din gran. Med en Mini Pixi adventskalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!

 

Medlemspris 200 kr

ord.pris 249 kr